Кадър РТ Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така както обичат войната.

...
Кадър РТ Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така както обичат войната.
Коментари Харесай

Роберт Ф. Кенеди: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната

Кадър РТ 

Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги по този начин както обичат войната. Защото им дават опция да упражняват надзор над популацията, какъвто при други условия то в никакъв случай не би приело. Те основават институции и механизми, с които да постановат послушание.

Това сподели Роберт Ф. Кенеди на митинга в Берлин против всеобщата операцията Ковид-19, представен от Фрог нюз. Ето какво още добави той:

" Единственото нещо, от което се нуждае държавното управление, с цел да трансформира хората в плебеи е страхът!... Дава им опция да унищожат междинната класа и институциите на демокрацията, с цел да пренесат цялото ни благосъстояние и самите нас в ръцете на оправни милиардери, с цел да забогатеят още повече, посредством обедняването на всички нас. И единственото нещо, което стои сред тях и нашите деца е това голям брой, което пристигна в Берлин. Днес ние им споделяме - няма да отнемете нашата независимост, няма да омърсите нашите деца, ние си желаеме демокрацията назад.! Благодаря ви, че сте тук, с цел да се борите! "

 



И още:

" Фармацевтичните компании са най-мощните, и по-мощни от петрола, по-мощни от химическата промишленост, и по-голяма опасност освен за здравето на нашите деца, само че и за всички институции на демокрацията. Не единствено в Съединените щати и съм доста удовлетворен, че Тина Чой оказа помощ за организирането на детска здравна отбрана в Европа. Ние сме тук през днешния ден, с цел да обявим началото на тази организация, която имаме и беше доста сполучлива в Съединените щати. Но ние признаваме, че фармацевтичната промишленост действа, улравлявайки политици и ръководещи държавни управления, всеки народ по света и в случай че спечелим тази борба единствено в една страна, Съединени американски щати, ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА Я ГУБИМ В СВЕТОВЕН МАЩАБ. Имаме потребност от хора с благосклонност, хора, които имат храброст, които имат неконформистки метод на мислене, които схващат, че ни лъжат, че цялата политическа конструкция през днешния ден е наситена с фармацевтичната агитация и през последните няколко години наблюдавахме нещо изключитено.



 

Ние сме в преломна точка! Аз имам вяра в човешката история! Най-голямата и сериозна точка на прегъване, с която човечеството в миналото се е сблъсквало. В продължение на доста години тоталитарните и властническите страни са употребявали силата на страха за инженерен надзор на популациите. Израснах, разбирайки какво се е случило по време на Втората международна война у нас и по време на Нюрнбергските процеси Херман Гьоринг беше запитан от прокурора: Как накарахте немците да се преценяват и поддадат? Той отговори, че освен в Германия, това работи във всяка страна, без значение дали е фашистка страна или комунистическа страна или монархия, или народна власт.

 

Това, което всички ръководещи би трябвало да създадат, е да кажат на хората, че има нещо, да насочат пръст към източника на техния боязън и тогава можете да накарате хората да вършат всичко, което желаете. Можете да ги накарате да отидат на кръвопролитие като овце. Можете да ги накарате да се подчиняват както по време на огромната меланхолия с Хитлер. Бяхме с огромен шанс в нашата страна, че имахме водач като Франклин Рузвелт и той сподели, че единственото нещо, от което би трябвало да се опасяваме, е самият боязън. Той разбра, че страхът ще ни подтикне към тоталитаризъм.

 

И имаме на дневен ред програмата за биологична сигурност, която включва хора като Бил Гейтс и Антъни Фаучи, и Давос, и всички тези хора, които в този момент ръководят международната стопанска система, те от години схващат, че имат власт, каквато никое тоталитарно държавно управление в никакъв случай не е имало разполагаем. Биосигурността, която познаваме от Хитлер, който можа да насочи пръст към евреите и сподели, че те са огромната опасност и би трябвало да се плашим от тях. "

 

Робърт Франсис Кенеди младши  е американски екологичен юрист, създател и деятел. Кенеди е ръководител на борда на Асоциацията на бранителите на водата природозащитна организация с нестопанска цел, която той оказва помощ да се открие през 1999 година.

От 1986 година до 2017 година Кенеди е старши юрист на Съвета за отбрана на естествените ресурси], организация с нестопанска цел в региона на околната среда. Той служи от 1984 до 2017 година като член на борда и основен прокурор на Хъдсън Ривъркипър.

В продължение на повече от тридесет години Кенеди е професор по екологично право в Университет Пейс в Уайт Плейнс, Ню Йорк. До август 2017 година той също заема длъжността контролен юрист и съдиректор на клиниката по разрешаване на екологични разногласия на университета, която той основава през 1987 година Той е почетен професор в Университет Пейс.

Кенеди е хазаин на Ring of fire, национална синдикална американска радиопрограма и е написал или редактирал 10 книги, в това число два бестселъра и три детски книги, отбелязва Уикипедия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР